We
STartups

Want ook wij waren ooit een startup!

WELKOM BIJ STARTUP SOLUTIONS, JOUW PROFESSIONELE LOGISTIEKE PARTNER.

Je hebt eindelijk je droom laten uitkomen of je bent misschien al langer bezig en groeit je bedrijf sneller dan verwacht? Ben je van plan je garage om te toveren tot warehouse?
Wij snappen best dat je als startup hulp nodig hebt.

Of heb je de intentie om je zaak/product naar Duitsland uit te breiden? Ook dan staan wij voor jou klaar, samen met onze Duitse partners waarmee wij sinds jaren nauw samenwerken. Vraag ons portfolio op en laat je verrassen door onze ervaringen.

Door onze generatielange expertise in de logistieke dienstverlening kennen wij inmiddels alle fijne kneepjes van het vak. Zoals bijvoorbeeld timemanagement. Wij helpen jou met het plannen van je orders tot in het kleinste detail.

Dienstverlening is geen rocketscience. Maar "out of the box" denken, met de klant voorruit plannen en samen een innovatief werkproces oprichten is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, en o.a. daarmee onderscheiden wij ons van de rest.

De meeste dienstverleners bieden geen complete service. Zij richten zich maar op bepaalde werkzaamheden. StartUp Solutions ondersteund jou van begin tot einde. Van opslag tot orderpicken, van ompakken tot assembleren, van displayontwerp tot displayproductie, van timeslot management tot transport, van administratie tot facturering en nog véél meer. Ons unieke "All-Inn" pakket ondersteund jou optimaal zodat jij je weer 100% op je producten en klanten kunt focussen.

"Maar kan ik dat allemaal wel betalen?"
NATUURLIJK!

Onze logistieke oplossingen zijn niet alleen professioneel en innovatief, maar ook nog betaalbaar.
Wij bieden voor iedere tak van sport een passende en betaalbare oplossing.
Jij moet flexibel blijven, dus buigen wij met je mee.

Jij het idee, wij de logistieke oplossing
Want je hebt het al druk genoeg met ondernemen!